Hur du öppnar porten 30120

Ifall din server inte syns i server listan eller direct-connect är porten 30120 förmodligen inte öppen. Följ dessa steg i din Windows VPS för att öppna porten 30120.
Detta förutsätter att du har engelska som språk på Windows inuti din VPS.

1. Sök efter "Windows Defender Firewall with advanced security".
  2. Klicka på "inbound rules" på vänstersidan.
  3. Klicka sedan på "new rule" på högersidan.
  4. Följ dessa steg, med dessa val: Port, TCP, 30120, Allow the connection, Domain & Private & Public. Name and description kan du välja själv.
  5. Gör samma sak igen, fast istället för TCP så väljer du UDP.

Efter du har gjort det har du öppnat "inbound connections". Nu behöver vi bara öppna "outbound connections".

6. Klicka på "outbound rules" på vänstersidan
  7. Klicka sedan på "new rule" på högersidan.
  8. Följ stegen som kommer upp i den nya rutan, med dessa val: Port, TCP, 30120, Allow the connection, Domain & Private & Public. Name and description kan du välja själv.
  9. Gör samma sak igen fast istället för TCP, välj UDP.